Topgolf​ Oberhausen

© Greenreb Deutschland GmbH

Over Oberhausen

Verrassend, veelzijdig en zo dichtbij: vanuit overal in Nederland is Oberhausen de ideale bestemming voor een dagje uit of een stedentrip met overnachting. Met vrienden, met z’n tweetjes of met het hele gezin. Onbeperkt winkelplezier in het Westfield Centro en talloze recreatiemogelijkheden staan garant voor een spannend en gevarieerd verblijf. Interessante tentoonstellingen – bijvoorbeeld het kwetsbare paradijs in de Gasometer en gezinsattracties zoals het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland, het mijnbouw-zwemparadijs AQUApark met zijn spectaculaire glijbanen, de bonte stenenwereld in het LEGOLAND Discovery Centre, maar ook een paar uurtjes bij Topgolf Oberhausen, in de klimtuin, het trampolinepark of op de kinderboerderij van de nabijgelegen Kaisergarten: verveling maakt hier geen kans!

Topgolf​ Oberhausen

Topgolf behoort tot de innovatiefste en meest succesvolle soorten sport van de Engelstalige wereld. In de VS, Groot-Brittannië en Australië zijn er rond de 60 locaties die jaarlijks meer dan 23 miljoen bezoekers trekken. Vlakbij Westfield Centro Oberhausen ligt er nu ook een drie verdiepingen tellende Driving Range met meer dan 30 000 vierkante meter over een lengte van 220 meter te wachten op alle golfvrienden en belangstellenden van Nederland!

Voor beginner tot professionals

Meer dan 100 afslagplaatsen of teeing grounds herinneren vaag aan een reusachtige bowling-baan met tafels en zithoekjes voor de eigen groep. Daarbij behoren ook grote monitors zoals in een sportbar om de eigen prestaties en die van anderen te kunnen volgen.

In het doelgebied zijn er oplichtende cirkels op verschillende afstanden die bij de afslag moeten worden geraakt. Een chip binnenin de bal stuurt dan digitaal het gemaakte punt van de landing naar de speler toe. Voortreffelijk eten en een goede stemming met live-muziek of DJ’s op het dakterras behoren eveneens tot de succesformule.

Topgolf Oberhausen - meer beleven

Ontdek nu de sensatie van Topgolf Oberhausen

Sla jouw perfecte afslag en raak oplichtende cirkels op verschillende afstanden in ons doelgebied. Dankzij de geavanceerde technologie kun je jouw prestaties en die van anderen volgen op grote monitors, terwijl je je vaardigheden verbetert.

Niet alleen bieden ze een onvergetelijke golfervaring, maar ook voortreffelijk eten en een geweldige sfeer met live-muziek of DJ’s op het dakterras. Mis dit unieke golffestijn niet – boek nu jouw plek!

Algemene pakketten

Familieplezier

Inbegrepen:
 • Sea Life-toegangsbewijs (voorrangstoegang)
 • Legoland-toegangsbewijs (toegang met voorrang)
 • een bolletje ijs met slagroom en kleurrijke hagelslag
 • 1 overnachting in een drie- of vierpersoonskamer in een 3- of 4-sterrenhotel in Oberhausen
 • Overnachting inclusief gastronomisch ontbijt
 • Informatiepakket met stadsplattegrond

Onverwacht shoppen!

Inbegrepen:
 • 2-gangenmenu (voor- en nagerecht uit de spijskaart) in een restaurant aan de CentrO Promenade
 • een heerlijke koffie crema met een wafel of crêpe
 • 1 overnachting in een tweepersoonskamer van een 3-
  of 4 sterrenhotel 
 • incl. lekkerbek-ontbijt
 • informatiepakket met stadsplattegrond 

Overnachten in Oberhausen

Of het nu op een rustige locatie is of in het hart van de actie, hoge of lage prijsklasse, hotel of vakantieappartement – in Oberhausen vindt u de ideale accommodatie voor elke smaak en elk budget – of u nu op zakenreis bent, backpacker of met het hele gezin !

Voor meer informatie:

TOURIST INFORMATION aan het centraal station
Willy-Brandt-Platz 2, 46045 Oberhausen

TOURIST NFORMATION in het Westfield Centro
Aan de CocaCola-Oase, 46047 Oberhausen

tel: +49 (0)208 / 82457-0
email: tourist-info@oberhausen.de

https://www.facebook.com/OberhausenTourismus
https://www.instagram.com/oberhausentourismus