SOCIAL MEDIA MARKETING

 

Mcomm Touristic Services heeft een strategie ontwikkeld waarmee we uw klanten via social mediakanalen naar uw eigen boekingspagina willen leiden.

Via uw eigen social mediakanalen, Facebook en Instagram, plaatsen wij gesponsorde berichten. Door heel nauwkeurig de doelgroep en de gewenste regio te targetten kunnen wij tegen geringe kosten een hoog bereik opbouwen.

 

SUCCESVERHAAL

We hebben vorig jaar een campagne als deze uitgevoerd voor een van onze klanten. Met een investering van € 300 hebben we 61.000 mensen binnen de geselecteerde doelgroep bereikt! Dit leidde uiteindelijk tot 23 boekingen. Hierbij moet worden opgemerkt dat het een onbekende buitenlandse klant was met een zeer specifieke doelgroep. Met dit voorbeeld willen we alleen een indicatie geven van wat zo'n campagne kan doen. Prestaties uit het verleden geven uiteraard geen garanties voor de toekomst. Het voorbeeld is alleen bedoeld om u een indicatie te geven van de mogelijkheden. Mogelijk ontvangt u nog veel meer boekingen.

 

WELKE DOELGROEP?

Het geïnvesteerde budget hangt ook sterk af van uw doelgroep. Wilt u bijvoorbeeld fietsers uit heel Nederland bereiken? Dan moet je een hoger budget inzetten om het gewenste effect te bereiken. Maar: om de mogelijkheden van het systeem te bewijzen, kunnen we ook een test uitvoeren. In dit geval kiezen we een regio met dezelfde doelgroep.

We leveren maatwerk voor elke klant: elk bedrijf is immers anders. We weten over het algemeen wie uw doelgroep is en waar we die kunnen vinden. Wij kunnen u helpen!

 

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Benieuwd naar de mogelijkheden van social media marketing?

 

Neem vrijblijvend contact op. We kunnen in een telefoongesprek van ca. 10 minuten de mogelijkheden voor uw doelgroep schetsen.