Groepen


Voor veel toeristische bedrijven en bestemmingen vormen groepen een interessante doelgroep: zij komen over het algemeen in periodes dat de consument niet komt, zij komen met aantallen en zij kondigen hun bezoek van te voren aan zodat uw uw organisatie hierop af kunt stemmen. De vraag is echter: hoe bereik je ze?

Mcomm beschikt over 30 jaar ervaring op deze markt. Wij kennen veel busondernemers en touroperators persoonlijk. Daarnaast kennen en hebben wij de middelen om de doelgroep op de juiste manier te bereiken. Een busondernemer of touroperator vergt een andere benadering dan een school of een seniorenvereniging. Soms adviseren wij een bezoekronde, soms een papieren of een digitale mailing: het is belangrijk om de doelgroep op de juiste manier te benaderen!

Verenigingen


Groepen zijn voor iedere aanbieder interessant, maar hoe bereik je ze? Mcomm Touristic Services heeft in de loop der jaren heel veel adressenbestanden opgebouwd en weet bovendien hoe deze groepen bereikt kunnen worden. Of het nu om sport-, gezelligheids-, senioren-, of servicevereniging gaat: wij weten de weg! Vroeger was het eenvoudig: u ging naar de busondernemer en hij zorgde voor de verenigingen. Vandaag de dag echter heeft de verenging alles al geregeld en komen ze alleen nog voor de bus.

Toch kan ook de busondernemer interessant zijn: zij hebben vaak een dagtochten- of meerdaags programma.

Scholen


Mcomm beschikt over de adressen van middelbare scholen in Nederland en Vlaanderen: in totaal ca. 1.800 stuks. Scholen kunnen een interessante doelgroep zijn, afhankelijk van uw product / dienst.

 

Sinds 2015 beschikken wij tevens over alle adressen van het basisonderwijs.

Wij kunnen scholen op verschillende manieren voor u benaderen: via een mailing per post, een e-mailing of zelfs door persoonlijke bezoeken.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!