fbpx

Groepen

Busondernemers

Hoe bereik ik busondernemers?

De busondernemer is een interessante partner voor groepstoerisme. Echter: hoe bereik je hem? Wij spreken veel klanten die ze ‘bombarderen’ met e-mailings. Dit doet echter iedereen. En wat doe je zelf als je meer dan 100 mailtjes per dag ontvangt? Juist: naar de prullenbak. Er zijn betere manieren om met de busondernemer in contact te komen: allereerst een partner inschakelen die de weg kent. Wij bezoeken  de ondernemer regelmatig. Daardoor kennen wij hem of haar persoonlijk en weten waar hun interesse ligt. Met ruim 30 jaar ervaring met de busondernemer weten wij als geen ander hoe je hem benadert: persoonlijk, per post, per e-mail of misschien een studie-reis? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Verenigingen

Hoe bereik ik verenigingen?

Vroeger was het makkelijk: je ging naar de busondernemer en die regelde jaarlijks het uitje van de vereniging. Vandaag de dag regelen de meeste verenigingen zelf hun uitstapje en gaan naar de busondernemer voor de bus. 
Dus als je verenigingen wilt bereiken schakel je een partner in: iemand die de weg kent in verenigingsland en die liefst zelf over een adressenbestand van verenigingen beschikt. Wij zijn die partner! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Scholen

Hoe bereik ik scholen?

Voor bepaalde organisaties, waaronder musea, attracties en sommige accomodaties, kunnen scholen een interessante doelgroep zijn: vrijwel iedere school maakt jaarlijks een schoolreisje. Maar hoe bereik je die scholen? Wij beschikken over een actueel adressenbestand van 1.800 middelbare scholen in zowel Nederland als Vlaanderen. 

Daarnaast beschikken wij over alle adressen van basis scholen in zowel Nederland als Vlaanderen. Wat wij voor u kunnen betekenen? Wij kunnen mailings per post verzorgen, per e-mail maar we kunnen de scholen ook voor u bezoeken!

Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!