Google Display Ads

 

Ook Google display ads is een vorm van online marketing. Iedereen kent het fenomeen: lees de krant online en hier staan advertenties tussendoor. Maar ook op een site over het weer of een special interest magazine.

Uitgeverijen van dit soort sites kunnen een bepaalde ruimte aan Google verkopen. Google verkoopt op haar beurt deze ruimte weer door. Doordat Google over een gigantische database beschikt kunnen zij de advertenties aan laten sluiten op het interessegebied van de bezoeker.

En zo wordt dit interessant.

 

Specifieke targetting met Google Display ads

U wilt als adverteerder bijvoorbeeld gezinnen bereiken met kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar, met een gemiddeld inkomen op een reisafstand van maximaal 350 kilometer.

Wij kunnen de advertentie hierop targetten. Zo kunnen wij heel specifiek targetten op doelgroepen die aansluiten op uw bedrijf! Google bepaald op welke site de advertentie verschijnt. Wel zal Google dit doen binnen de doelgroep. Overigens kunnen wij bepaalde websites wel uitsluiten.

Je kunt hiermee tegen geringe kosten een enorme hoeveelheid mensen bereiken.

Om ook verkoop te realiseren moet je wel een interessante aanbieding hebben, er wordt veel minder geklikt dan op bijvoorbeeld een social mediacampagne.

Daarentegen genereert Google display ads een stuk meer weergaven dan een social mediacampagne!

Voor imago is dit in ieder geval een zeer goed medium.

 

Remarketing

Maar ook voor verblijfsaccommodaties kan dit interessant zijn. Je kunt Google Display ook inzetten voor remarketing. Mensen die op jouw site zijn geweest krijgen een dag later een aanbieding te zien waarin zij verleid worden te boeken.

Wij zetten remarketing regelmatig in om zo meer business te genereren.

 

Heeft u interesse in display ads of online marketing in het algemeen? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag aan meer Nederlandse klanten!

 

Mail: info@mcomm.nl of bel: +31 118 650987