fbpx

Bremerhaven

Highlights kerstmarkt Bremerhaven

“Een reuzenrad en een verlichte bal”

De adventstijd brengt een heel bijzondere magie met zich mee, met zijn tijd van onthaasting en herinneringen aan de kindertijd bij geurende aroma’s van appels, kaneel en dennengroen. Tijd voor bezinning samen in de frisse lucht en romantisch licht.

Van 27 november tot 30 december 2023 straalt de kerstmarkt van Bremerhaven in gouden pracht. Verlichte ramen en versierde straten schitteren. Betoverende verlichting creëert een speciale glans, dit zijn populaire ontmoetingsplekken en bieden een romantisch fotomoment met dierbaren.

Het voetgangersgebied nodigt feestelijk versierd en helder verlicht uit tot een wandeling. In het stadscentrum staan feestelijke kraampjes met verwarmende dranken en verschillende lekkernijen langs de brede winkelstraat. Hier kan ook een cadeautje voor familie en vrienden worden gevonden. Kinderen bewonderen de sprookjesfiguren en luisteren naar de verhalen. Kunsthandwerkers bieden liefdevol vervaardigde producten aan. Direct naast de markt rijzen de gondels van het reuzenrad omhoog. Vanaf hier is een fantastisch uitzicht over de kerstwereld en het stadscentrum gegarandeerd. Bijzondere blikvangers zijn de fascinerende lichtspelen. Dagelijks van 11 tot 21 uur nodigt de kerstmarkt uit om te wandelen, te snuffelen, te luisteren, te proeven en te genieten.”

Het volledige programma volgt nog, houdt de website van Bremerhaven in de gaten!

Let op: de kerstmarkt is van 24-12 tot en met 26-12 gesloten!